Pjesët e bashkuara të bashkimit të inkorporimit

Induksioni Pjesët prej çeliku për bashkim, tela, tuba, tuba dhe shufra me ngrohës me induksion IGBT

Objektivi Për të ngrohur një strehim të veçantë çeliku në 500 (260) ºF (ºC) për një aplikim bashkimi
Materiali Strehim çeliku Teli dhe fluksi i bashkimit
Temperatura 500 (260) - 550 (287.8) ºF (ºC)
Frekuenca 200 kHz
Pajisjet DW-UHF-6kW, furnizimi me energji induktive në gjendje të ngurtë 150-400 kHz me një stacion ngrohje të largët që përmban dy kondensatorë 0.33 mF (kapaciteti total 0.66 mF). Një spiral ngrohje induksioni i krijuar me porosi.
Procesi Një spiral induksion me dy kthesa përdoret për të dhënë energjinë e nxehtësisë në strehën e çelikut. Një tel lidhës me diametër të vogël përdoret për të formuar një unazë bashkimi për procesin e montimit. Zbatohet fluksi i saldimit
bujarisht në zonën e përbashkët. Fuqia induktive zbatohet në montim derisa unaza e bashkimit të rrjedhë në nyje. E njëjta spirale përdoret për të bashkuar vende të shumta në strehim.
Rezultatet / Përfitimet · Aftësia për të bashkuar shumë vende me një spirale. Nuk ka nevojë të ndërroni spirale.

çeliku me presion induksion