Induksioni me saldim prej çeliku inox në tel

Stainless Steel injeksion me ngjitje me tela me njësi ngrohëse me frekuencë IGBT

Lidhësi çelik inox Nxehtësia Objektive për aplikimin e bashkimit në prodhimin e pajimeve të telit automobilistik
Materiali Lidhës çeliku inox 1.57 "(40 mm) i gjatë, 0.6" (15 mm) OD & 0.4 "(10 mm) i trashë. Lidhës pa plumb
Temperatura 392 ºF (200 ºC)
Frekuenca 352 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-6kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban një kondensator 1 μF.
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral me dy kanale përdoret për bashkimin e lidhësit në pajimin e telit. Lidhësja prej çeliku të pandryshkshëm dhe pajimet e telit vendosen në spirale për 20 sekonda për bashkim
mbushni vetëm pjesën e sipërme të lidhësit.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Duke ngrohur saktësisht metalin, qefin plastik nuk nxehet drejtpërdrejt
• Reduktimi i kostos së prodhimit
• Kohë më e shpejtë e procesit, ulje e kostos së prodhimit
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Edhe shpërndarja e ngrohjes

mbështjellje me induksion

 

 

 

 

saldim çelik inox tek telat