Kabllo bashkimi me induksion në pllaka metalike

Objektivi Qëllimi i kësaj prove është të demonstrojë kabllon e bashkimit induktiv në procesin e pllakës metalike. Pajisjet e rekomanduara Pajisjet e rekomanduara për këtë provë janë ngrohësi induktiv dore DW-UHF-6kw-I. Parametrat kryesorë Fuqia: Deri në 0.72 kW Temperatura: 482 ° F (250 ° C) Koha: 4.5 sekonda deri në 14 sekonda Rezultatet dhe përfundimet: Rezultatet ishin të kënaqshme në Lexo më shumë