Ngrohja me induksion

Ngrohja me induksion Çelik prej gome për vulë gome me sistem të ngrohjes me frekuencë të lartë

Objektivi Për të ngrohur një myk çeliku në mënyrë të barabartë në 392ºF (200ºC) që do të përdoret në një shtypës për vulkanizimin e vulës së gomës
Materiali 13.4 "340" (2.16mm) diametër 55 "(XNUMXmm) gjerësi,
afërsisht 77.2 lbs (35kg)
Temperatura 392ºF (200ºC)
Frekuenca 20kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-MF-70kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban tetë kondensatorë 0.3μF për një total prej 0.6μF
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Dy mbështjellësa trembëdhjetë petullash përdoren për të ngrohur të dy anët e kallëpit në të njëjtën kohë për 170 sekonda për të arritur një temperaturë të jashtme prej 392ºF (200ºC). Fuqia zvogëlohet vazhdimisht gjatë 390 sekondave të ardhshme për të arritur një temperaturë uniforme prej 392ºF (200ºC) ± 41ºF (5ºC) përgjatë
myk.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Ngrohja e përsëritshme dhe e qëndrueshme
• Kohë më e shpejtë e procesit, rritje e prodhimit
• Edhe shpërndarja e ngrohjes

ngrohjes induksion ngrohjes myk

 

 

 

 

 

 

Çeliku RF ngrohjes myk