vida çeliku forcim të sipërfaqes induktive

vida çeliku për forcimin e sipërfaqes së induksionit Objektivi: Vida çeliku ngurtësuese me induksion sipërfaqësor të shpejtë Materiali: Vida çeliku diametri 25 ”(6.3 mm) Temperatura: 932 ºF (500 ºC) Frekuenca: 344 kHz Pajisjet një kokë pune në distancë që përmban dy kondensatorë 10μF për një total prej 0.3μF • Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar në mënyrë specifike Lexo më shumë