Induksioni kunjat e çelikut magnetik të bashkimit

Objektiva Mbërthimi i kunjave / shtyllave magnetike të çelikut për të krijuar një përbërës automobilistik Materiali • Montimi i spinës dhe kunjit të çelikut (5/16 ”/ 7.9 mm kunj / post OD) • Temperatura e bërthamës së kolofonit të salduesit. Frekuenca 470 ºF (243 ºC). Pajisjet 214 kHz • Makinë ngrohje induksioni DW-UHF- 6kW-I, sistem ngrohje induksioni 150 deri 400 kHz i pajisur me një kokë pune të largët që përmban një Lexo më shumë