Tub çeliku për ngrohje me induksion Për të hequr Veshje plastike

Çeliku i ngrohjes me induksion për të hequr shtresën plastike Me Sistemin e Ngrohjes RF

Objektivi Rikuperoni izolimin e polipropilenit nga tubat e çelikut të zbrazët për të lejuar riciklimin e tubave dhe izolimit.
Tubat prej çeliku Hollow 1 / 8 "(0.318 cm) në 5 / 8" (1.59 cm) ID
Veshje mbrojtëse prej polipropileni
Temperatura 150 ºC (302 ° F)
Frekuenca 185 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-4.5kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban një kondensator 1.5 μF
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi / Rrëfimi Një spiral me gjashtë kthesa në formë letre përdoret për të ngrohur tubat e brendshëm të çelikut. Veshja plastike është zbutur aq sa të hiqet dhe riciklohet lehtësisht. Koha e nevojshme për të shkrirë plastikën nga një metër tela është afërsisht 45 sekonda. Kjo ndryshon në bazë të diametrit të tubit.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja e induksionit është e vetmja mënyrë e mundshme për të hequr shtresën plastike,
duke e lënë atë në një formë të pandotur për riciklim. Isshtë një metodë më e shpejtë e përpunimit dhe gjithashtu zvogëlon gjurmët e karbonit të kompanisë.

nxehja e induksionit heqjen e plastikës

 

 

 

 

 

 

tub ngrohje induksion çeliku për heqjen e plastikës