Ngrohje Induksioni Stainless Steel

Çeliku i nxehtësisë me induksion për formimin e nxehtë me njësitë e ngrohjes me induksion RF

Ngrohja Objektive shufra prej çeliku inox 300 seri në 1800ºF (982ºC) për formimin e aplikimit
Materiali 1 "(25.4 mm) me gjatësi prej 300 seri shufra çeliku inox diameter" (19 mm) me diametër
Temperatura 1800 ºF (982ºC)
Frekuenca 52 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-HF-25kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban dy kondensatorë 1.25μF për një total prej .625μF
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral me katër kthesa përdoret për të ngrohur shufrën prej çeliku të pandryshkshëm në 1800 ºF (982 forC) për 10 sekonda. Për qëllime prodhimi duhet të përdoret një mburojë zjarrduruese midis spirales dhe shufrës për në
mbajeni nxehtësinë e drejtuar në shufër. Mburoja zjarrduruese nuk u përdor gjatë testimit.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Normat e prodhimit të përmirësuar me defekte minimale
• Presion të ulët dhe stres minimal i pjesës së mbetur
• Edhe shpërndarja e ngrohjes

induksion ngrohjes shufra çeliku inox