procesi i tubave të çelikut të pandryshkshëm të induksionit

teoria e ngrohjes me induksion

Tub çeliku inox me pajisje induksioni dhe pajisje çeliku inox Objektivi Teknologji Tubacione çeliku inox me pajisje induksioni dhe pajisje çeliku inox Pajisjet DW-UHF-20kw makine për bashkimin e induksionit Materialet 1.75 ″ (44.45 mm) Montimi gjashtëkëndësh Fuqia: 10.52 kW Temperatura: 1300 ° F (704 ° C) Koha: 30 sekonda Rezultatet dhe përfundimet: Ngrohja induktive tregon nxehtësinë në zonën e dëshiruar të pjesës Kontroll i përmirësuar i procesit për Lexo më shumë

Induksioni i lidhjeve të tubave të çelikut inox

Teknologjia e nyjeve të tubave prej çeliku të pandryshkshëm të induksionit profesional Qëllimi i këtij testi të aplikimit të bashkimit të induksionit është për Nyjet e Tubave të Çelikut Strukturues të Induksionit në mënyrë të barabartë për përsëritjen e rritur. Industria: Pajisje Automotive: Makinë bashkimi me induksion DW-UHF-10KW Koha: 15 sek. Materialet: Qëndroni në Silv Black Flux Temperatura: 1472 ° F (800 ° C) Fuqia: 8 kW Procesi: Dy tubat inox ku Lexo më shumë