Bolts Induksioni Ngrohjes

Bolts Dhe Arra Ngrohje Induksioni Me Bolts High Frekuenca Pajisjet e Ngrohjes

Objektiva Bolonat e çelikut të ngrohjes në 1500ºF (816ºC) për rrotullimin e fijeve
Material çeliku mjet H11, çelik inox A286, bulona çeliku titan dhe aliazh 8740 të madhësive të ndryshme. Madhësia tipike është diametri 1 ”(25.4 mm), i gjatë 1.5” (38.1 mm)
Temperatura 1500ºF (816ºC)
Frekuenca 214 në 216 kHz në varësi të pjesës
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-10kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban dy kondensatorë 1.25μF për një total prej 0.625 μF
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral me katër kthesa përdoret për të ngrohur boshtin e bulonave në 1500ºF (816ºC). Bolonat H1 me diametër 25.4 ”(11 mm) kërkon 30 sekonda për të arritur temperaturën. Ciklet e ngrohjes
varion nga 20 në 45 sekonda në varësi të madhësisë së pjesës.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Kohë të ciklit më të shpejtë dhe jetëgjatësi të zgjatur të mjetit me hapje paraprake
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Përdorni të njëjtën spirale për boshllëqe të ndryshme
• Fije të forta dhe më të qëndrueshme ndaj lodhjes

bulonat e ngrohjes induksion