Pranvera e shkrirjes së induksionit

Pranvera e shkrirjes së induksionit me pajisje të ngrohjes me induksion me frekuencë të lartë

Objektivi Kalitni një sustë duke e ngrohur atë në 300 ° C (570 ° F) në 2 - 4 sekonda
Materiali Stainless steel AISI 302 burime - gjatësi të ndryshme nga 60 në
110 mm - diametrat e jashtëm 8 mm. - diametri i telit nga 0.3 në 0.6 mm
Temperatura 300 ° C (570 ° F)
Frekuenca 326 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-10kW
• workhead të largët, dy kondensatorë 0.33μF (total 0.66μF)
• spirale të kanalit C të shumëfishtë të zhvilluar për këtë aplikim
Springs Procesi janë montuar në mandrina jo-metalike për të lehtësuar ngarkimin dhe shkarkimin dhe janë vendosur brenda spirales (foto). Fuqia aplikohet për 2 - 4 sekonda, duke përfunduar procesin e kalitjes. Kanali C shpërndan ngrohjen në mënyrë të barabartë dhe mundëson vendosjen dhe heqjen e përshtatshme të burimeve.
Rezultatet / Përfitimet Efikasiteti: Energjia zbatohet drejtpërsëdrejti vetëm në burimet, ajri përreth dhe vendosja nuk nxehet.
Precision: temperatura dhe kohëzgjatja e procesit kontrollohen
Komoditet: metoda integrohet në një proces të vazhdueshëm