Pluhur bakri sinterizues ngrohjes induksioni

Pluhur bakri sinterizues ngrohjes induksioni me ngrohje sinteruese me induksion me frekuencë të lartë

Objektivi Sintering pluhur bakri në një bosht çelik inox
Materiali i boshtit të çelikut dhe montimi i guaskës, rreth 2 "(50.8 mm) me diametër, 2" (50.8 mm) i gjatë, pluhur bakri
Temperatura 1600 ºF (871 ºC)
Frekuenca 54 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-HF-45kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban tetë kondensatorë 1.0 μF për një total prej 8.0 μF.
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral spiral me katër kthesa përdoret për të ngrohur montimin për pesë minuta. Kjo siguron nxehtësi të ngadaltë, madje edhe për depërtim të mirë përmes predhës në pluhur.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Edhe ngrohjes përmes shell për të sinter pluhur.
• Një metodë që integrohet lehtësisht në një linjë prodhimi të automatizuar. Dizajni mund të përshtatet
akomodoni ngrohjen e indeksuar të disa kuvendeve në të njëjtën kohë.
• Operacion pa duar që nuk përfshin aftësi të operatorit për prodhim.