Pjesa e çelikut të ngrohjes me induksion për kreun e nxehtë

Pjesa e nxehtësisë së ngrohjes me induksion për të nxehtë me ngrohje me induksion IGBT

Objektivi Pjesët e çelikut të ngrohjes në 1900ºF (1038ºC) për zbatimin e kreut të nxehtë
Materiale Pjesët prej çeliku me 7 / 16 "(11.11mm) OD dhe copë qeramike
Temperatura 1900 ºF (1038ºC)
Frekuenca 440 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-6kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban një kondensator 0.66μF.
• Një spiral ngrohje induksioni, i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral spiral me katër kthesa me futje qeramike përdoret për të ngrohur një seksion 0.75 "(19 mm) të pjesës në 1900ºF (1038ºC) për 7.5 sekonda. Një pjesë qeramike është kështu që pjesa të mos hyjë brenda
kontaktoni me spirale.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Zbatimi i drejtpërdrejtë i nxehtësisë në pjesën e punës me saktësi dhe qëndrueshmëri
• Edhe shpërndarja e ngrohjes
• Presion të ulët dhe stres minimal i pjesës së mbetur

pjesët e çelikut të ngrohjes me induksion për kreun nxehtë