induksion brazing çelik inox në bakër

Objektivi induksion Brazing çelik inox në tub bakri. Objektivi është të vlerësojmë zgjidhjen e bashkimit të induksionit. Konsumatori po kërkon të zvogëlojë defektet dhe për një ambient më të pastër. Për shkak të madhësisë së ndryshme të tubit dhe vëllimit më të ulët - vlerësimi kryhet me një sistem bashkimi të induksionit. Pajisjet Test1 Pajisja e bashkimit të induksionit DW-HF-25kw Materiale bakri në çelik inox Lexo më shumë

Induksioni Brazing Stainless Steel

Induksioni Brazing Stainless Steel Car vuaj 

Objektivi Fërkoni një prizë fundore në një skarë makinash prej çeliku inox përpara aplikimit të veshjes me pluhur
Grilë makinash prej çeliku inox 0.5 "x 0.19" (12.7 mm x 4.8 mm), priza fundore dhe unaza e fiksimit
Temperatura: 1350 ° F (732 ° C)
Frekuenca: 400 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-6kW-III, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban një kondensator 0.66μF.
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Një spiral spiral me tre kthesa në formë katrore përdoret për të ngrohur fundin e skarës. Prizat fundore futen në skarë dhe montimi futet në spiral për 30 sekonda. Frenimi rrjedh për të krijuar një nyje të pastër dhe të pastër që nuk lejon rrjedhje.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Ngrohja e shpejtë e lokalizuar vetëm në zonën e përbashkët
• Minimizimi i oksidimit zvogëlon kohën e pastrimit
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Edhe shpërndarja e ngrohjes

Induksioni Brazing Stainless Steel

Induksioni Brazing Stainless Steel

Objektiv
Aplikimi 1st: Asambleja e grilës së kapësit në mbajtësin e gjilpërës
2nd Aplikimi: Braze Tub i madh për unazë të përbashkët
Materiali: Zbatimi i parë: Montimi i tubit të çelikut dhe gjilpëra 1 ″ dia (0.1 mm) Zbatimi i dytë: Tub çeliku 2.5 ″ OD (2 mm) dhe unaza
Temperatura 1400 ºF (760 ºC)
Frekuenca 325 kHz për bashkimin e gjilpërës 0.1 ″ dia (2.5 mm) 259 kHz për unazën e bashkimit në tub çeliku 1 ″ OD (25.4 mm)
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-4.5KW, i pajisur me a
workhead të largët që përmban dy kondensatorë .66 μF për një total prej 1.32 μF
• Dy spirale nxehje induksioni, të projektuara dhe të zhvilluara posaçërisht për këtë aplikim të dyfishtë.

Procesi i aplikimit 1st: Një spirale spirale me dy kthesa përdoret për të ngrohur montimin e shpërndarësit në mbajtësin e gjilpërës për 10 sekonda. Spiralja përqendron ngrohjen vetëm në shpërndarës, pasi gjilpëra është magnetike dhe materiali i shpërndarës është jo-magnetik. Një të vogël
tela me diametër të diametrit përdoret për të furnizuar një sasi të mjaftueshme të bracts duke krijuar një lidhje të fortë estetikisht të këndshme. Zbatimi 2nd: Një spirale spirale me tre kthesa përdoret për brazhën e tubit të madh në unazën e unazës për minuta 3-5. Një unazë çeliku është
përdoret për të furnizuar një sasi të mjaftueshme të bracts për të krijuar një lidhje estetikisht të këndshme.

Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Edhe shpërndarja e ngrohjes, siguron edhe rrjedhjen e aliazhit të braces për një lidhje të këndshme estetike
• Fleksibiliteti i sistemit lejon që njësia e njëjtë të përdoret për dy aplikime të ndryshme që është një kursim i kostove.