induksion tub bronzi bronzi në pjesë bronzi

Induksioni me frekuencë të lartë Objektiv Tub bronzi në pjesën e bronzit dhe një majë bronzi nën një minutë duke përdorur induksionin. Pajisjet DW-UHF-6KW-III makina për bashkimin me induksion dore 2 kthesa mbështjellëse Materialet • Pjesë e gjerë prej bronzi • Tub bronzi • Aliazh bashkimi me bazë argjendi, të siguruar nga klienti Test 1 - Tub në pjesën e gjerë: Parametrat kryesorë Fuqia: 4.4… Lexo më shumë