Hedhja e karabit të induksionit në mjetin çeliku prerës

Hedhja e karabit të induksionit në përdorimin e mjeteve të prerjes së çelikut Qëllimi: Një prodhues kryesor i mjeteve prerëse CBN dhe PCD dëshiron të rrisë produktivitetin e tyre duke përqendruar nxehtësinë në një zonë shumë të vogël në mënyrë që të ulë humbjen e nxehtësisë dhe të përmirësojë një proces të hedhjes së karabit. Procesi i bashkimit të induksionit: Konsumatori siguroi një trup çeliku trekëndësh, secila anë ~ 16.5 mm (0.65 inç). Kthimi i karabit të bashkimit të induksionit duhet të kryhet në një 3… Lexo më shumë

induksion Shufra bakri Brazing në shirita prej bronzi

Induksioni objektiv Shufrat e bakrit që bashkohen në shirita bronzi për të zëvendësuar funksionimin e pishtarit. Procesi aktual i pishtarit rezulton në ndotës të tepërt në montim dhe kërkon një ripunim të gjerë pas operacionit të bashkimit të induksionit. Pajisjet DW-UHF-10KW MAKINRA PRAR GJENDJE INDUKSIONI Spiral transportues me dy kthesa të hapura Materialet • Pllaka kuponi bakri dhe shufra bakri • Teli frenues - Lexo më shumë