enët e reaktorit të ngrohjes me induksion

Reaktorët e Ngrohjes Induktive-Enët Ne kemi mbi 20 vjet përvojë në ngrohjen me induksion dhe kemi zhvilluar, projektuar, prodhuar, instaluar dhe porositur sisteme të Ngrohjes së Anijeve dhe Tubave në shumë vende në të gjithë botën. Për shkak të sistemit të ngrohjes që është natyrshëm i thjeshtë dhe shumë i besueshëm, opsioni i ngrohjes me induksion duhet të konsiderohet si Lexo më shumë