induksion Shufra bakri Brazing në shirita prej bronzi

Induksioni objektiv Shufrat e bakrit që bashkohen në shirita bronzi për të zëvendësuar funksionimin e pishtarit. Procesi aktual i pishtarit rezulton në ndotës të tepërt në montim dhe kërkon një ripunim të gjerë pas operacionit të bashkimit të induksionit. Pajisjet DW-UHF-10KW MAKINRA PRAR GJENDJE INDUKSIONI Spiral transportues me dy kthesa të hapura Materialet • Pllaka kuponi bakri dhe shufra bakri • Teli frenues - Lexo më shumë