Tub çeliku prej çeliku inox

Tub çeliku inox me mbajtje dore me ngrohës induksioni dore Induksioni objektiv Qëllimi i tubave prej çeliku të pandryshkshëm në tuba bakri me ngrohës të bashkimit të induksionit dore. Objektivi është të vlerësojmë zgjidhjen e bashkimit të induksionit. Konsumatori po kërkon të zvogëlojë defektet dhe për një ambient më të pastër. Për shkak të madhësisë së ndryshme të tubit dhe vëllimit më të ulët - vlerësimi kryhet me Lexo më shumë