induksion brazing çelik inox në bakër

Objektivi induksion Brazing çelik inox në tub bakri. Objektivi është të vlerësojmë zgjidhjen e bashkimit të induksionit. Konsumatori po kërkon të zvogëlojë defektet dhe për një ambient më të pastër. Për shkak të madhësisë së ndryshme të tubit dhe vëllimit më të ulët - vlerësimi kryhet me një sistem bashkimi të induksionit. Pajisjet Test1 Pajisja e bashkimit të induksionit DW-HF-25kw Materiale bakri në çelik inox Lexo më shumë

Brazing çelik inox për bakër me induksion

Bashkimi i çelikut inox për bakër me ngrohës induksioni

Objektiv Brazoni një çorape të çelik inox të endur në bërryla bakri për një montim të gete të thurura.
Materiali çorape e pandryshkshme gete e endur 3/8 "(9.5 mm) OD, bërryl bakri 1/4" (6.3 mm) OD, unaza paraformimi të gërshetave dhe fluks i zi
Temperatura 1400 ºF (760 ºC)
Frekuenca 300 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-6kW-III, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban dy kondensatorë 0.33μF për një total prej 0.66μF
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi: Një spiral spiral me dy kthesa përdoret për të ngrohur montimin e tubit të gërshetuar. Unazat e fiksimit vendosen në nyjën në bërrylin e bakrit dhe fluksi zbatohet në të gjithë sipërfaqen e montimit.
Montimi vendoset në spiralën e ngrohjes dhe frenimi rrjedh brenda 30-45 sekondave. Kjo krijon një frenim të ngushtë me lëng dhe me gaz midis zorrës së thurur të bakrit dhe çelikut inox.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Shishe me lëng dhe gaz
• Ngrohja efikase për energji në një kohë minimale
• Fluksi i kontrollueshëm i bracts përmes përdorimit të unazave të forta
• Edhe shpërndarja e ngrohjes