Pjekja e thikave me induksion

Bërja e tharjes me induksion

Objektivi: Induksioni Nxjerrja e pllakave përdoret për prerjen e bukës, përpara se të punohet vrima.

Shirita të vazhdueshëm materiali, 38 ″ (9.6 mm) i gjerë dhe 51 ″ (12.9 mm) i gjerë prej serie 400 çelik inox.

Temperatura 600 ° C (315.6 ° F) për një sekondë

Frekuenca 589kHz

Pajisjet • Sistem ngrohje induksioni DW-UHF-6KW pajisur me një kokë pune të largët që përmban një kondensator 1.00 μF. • Një spirale ngrohje induksioni e projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.

Procesi Një spiral spiral me tre kthesa në një kënd 45º përdoret për të pjekur një shirit 1.2 ″ (30.5 mm) të tehut të sharrës para shpimit të vrimës.

Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron: • Cilësi e përmirësuar e briskës në vendndodhjen e vrimave • Produkti i zvogëluar i mbeturinave • Inkorporimi i lehtë në linjat prodhuese ekzistuese