Induksioni i pjekjes së telave të bakrit

Induksioni i vazhdueshëm i pjekjes së telave të bakrit me sistem të ngrohjes me frekuencë të lartë

Objektivi Vidhni vazhdimisht një tel bakri të përdorur në motorët elektrikë me një shpejtësi prej 16.4 yds (15m) në minutë për të eliminuar forcimin e punës të shkaktuar gjatë procesit të vizatimit.
Materiali Tela bakri katror 0.06 "(1.7 mm) dia., Bojë që tregon temperaturën
Temperatura 842 ºF (450 ºC)
Frekuenca 300 kHz
Pajisjet • Sistemi i ngrohjes me induksion DW-UHF-60kW, i pajisur me një kokë pune të largët që përmban tetë kondensatorë 1.0μF për një total prej 8.0μF
• Një spiral ngrohje induksioni i projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për këtë aplikim.
Procesi Përdoret një spiral spiral dymbëdhjetë kthesash. Një tub qeramik vendoset brenda spirales për të izoluar tela bakri nga spiralja e bakrit dhe për të lejuar që tela bakri të rrjedhë normalisht nëpër spiralë.
Fuqia shkon vazhdimisht për të pjekur me një shpejtësi prej 16.4 yds (15m) në minutë.
Rezultatet / Përfitimet Ngrohja me induksion siguron:
• Ngrohja pa duar që nuk përfshin aftësi të prodhuesit
• Procesi Flameless
• Ideale për proceset e prodhimit në linjë