чилер

Опис

Воден чилер / воздушно ладење индустриски чилер

модел: AC-серија

модел

AC-12

AC-15

AC-20 (D)

AC-25 (D)

AC-30 (D)

AC-40 (D)

номинално ладење

капацитет

Kcal / ч

25585

35948

47558

51170

71896

94256

Бtu / ч

101507

142621

188684

203014

285243

373955

KW

29.75

41.8

55.3

59.5

83.6

109.6

US.RT / h

8.5

11.94

15.8

17

23.88

31.31

влезна моќност

KW

11.82

16.42

20.41

23.45

32.75

40.35

напојување

3PH ~ 380V 50HZ

Chill

тип

R22

тип на контрола

термостатски експанзионен вентил

компресорот

тип

херметички дојдете

моќ (KW)

9.82

13.72

8.3 × 2

9.82 × 2

13.72 × 2

17.1 × 2

кондензатор

тип

ребрести бакарна цевка + вентилатор за надворешен ротор со мал шум

Проток на ладење на воздухот (m3/ ч)

12000

15000

20000

25000

30000

40000

испарувач

тип

резервоарот за вода со калем

ладен течен проток

(m3/ ч)

5.12

7.2

9.52

10.25

14.39

18.87

волумен на резервоарот (L)

200

270

350

350

420

580

влез и излез цевка

дијаметар

2 "

2 "

2 "

2-1 / 2

2-1 / 2

3 "

пумпа за вода

моќ (KW)

1.5

1.5

2.25

2.25

3.75

3.75

лифт (m)

20

20

20

20

22

22

безбедност

компресор над температура, преку струја, висок и низок притисок, над температура, фазна секвенца, недостаток на фаза, прегревање на издувните гасови

димензија

должина (мм)

1530

1850

2000

2000

2000

2000

ширина (мм)

780

990

1130

1130

1480

1560

висина (мм)

1430

1680

1720

1924

1800

1800

тежина

Kg

530

750

835

920

1150

1350

Забелешка:
1. Номиналниот капацитет за ладење е според:
Температура на ладна вода за ладење: 12 ℃
Излезна ладна температура на течноста: 7 ℃
Влезната температура на ладење на воздухот: 30 ℃
Излезна температура за ладење на воздухот: 35 ℃
2. Работен опсег:
Температурниот опсег на разладена течност е од 5 ℃ до 35 ℃;
Температурната разлика помеѓу влезната и излезната разладена течност е од 3 ℃ до 8 ℃.
Подобро е да се користи чилерот додека температурата на околината е или под 35 ℃.
Го задржуваме правото да ги менуваме горенаведените димензии или параметри без понатамошно известување.

карактеристики:
Висока ефикасност
Точна контрола на температурата ± 1 ° C
Хитачи компресор за тип на движење
Алармот за грешка за индикацијата за грешка и кодот за грешка се покажаа за лесно проверување на проблемот
Campact и елегантен европски дизајн со Интелигентен Дигитален Контрал, лесен за работа
Лесен за инсталација и одржување
Една година гаранција
апликација
Х-зраци дифракциски спектрометри
Жица намалување / искра ерозија EDM (EDM = - електронски празнење обработка)
медицински апарати и опрема
Машина алатка
Индукција стврднување машина
Машина за заварување со висока фреквенција
Хидраулична преса
Леене под притисок
печки
Моќни генератори
Ладење на кондензаторот за комори за ниска температура
Машина за инјектирање
Плазма спреј / машина за обложување
По ладилните уреди за компримиран воздух
Растенија за хемиски процеси
Производство на умира и пигменти
Фармацевтска индустрија
Галванизација растенија
Анодизирани растенија
Индустрија за храна и пијалоци

индустриски чилер со воздушно ладење

 

 

 

 

 

 

 

 

вода чилер

=