Поместување на топење злато печка со индукција

Опис

Наклон со топење злато печка со индукција производител и снабдувач во Кина

Опис на производот

Име на производ: Машина за топење на злато

Боја: Сина и портокалова за опција

Модел:DW-TGM

големина: 600 510 * * 1080mm

Нето-тежина: 110 кг

Капацитет на топење: 2kg,3kg,4kg,5kg,6kg,8kg

Гаранција: 1 година

Карактеристики

1. Двојна IGBT технологија со компактен дизајн за кастинг

2. Практичната работа е долга на дополнителна функција на навалување

3. Безбедносно работење за време на целиот процес на топење, треба само да ја поместите рачката за навалување за да се истура течниот метален ingot мувла како топење завршена

4. Целосно опремени заштитни мерки: заштита од прегревање, заштита од прекумерна струја, пренапонска заштита, фазна грешка за повторно зајакнување на безбедносната работа.

5. 100% целосна оптовареност, 24 часови континуирано работење.

6. Брзо темпо зголемување, заштеда на електрична енергија, ниско ниво на топење со висока ефикасност