Лабораториска печка за топење на стакло 1600.C

Опис

Висококвалитетен 1600.C 1700.C Електрична лабораториска стакло за топење со печка за спојување на стакло со најдобра цена

 

== Употреба ==

 

1600.C 1700.C Лабораториска печка за топење на стакло е широко користена во керамика, металургија, електроника, стакло, хемикалии, машини, огноотпорни материјали, развој на нови материјали, специјализирани материјали, градежни материјали и други полиња на производство и експерименти.

1600.C 1700.C Електрична лабораториска печка за топење стакло за фузирање на стакло се состои од висококвалитетни тули од влакна со вметнати материјали во Морган со нов изглед, обвивката е изработена од челични профили со добар квалитет, површинско прскање, брзо загревање, антикорозивна, внатре и надвор двојната рерна печка, температурата на површината е ниска, опремена со ладење на воздухот, разумна брзина на ладење, дизајн на колото, контрола на микрокомпјутер, заштита на двојно коло (прекумерна температура, над напон, преку струја, па дури и ставови, напојувања итн.)

 

== Спецификации ==

1600.C 1700.C Електрична лабораторија за стакло за топење на стакло за спојување на стакло

Лабораториска опрема за греење Класификација печка за печка со печка со жар

Проект за температура 1600C
Максимална работна температура 1650C
Долгорочна работна температура 1600C
Точност на температурата ± 1 C (според големината на грејната комора).
Елемент за греење Силициум карбид
Единственост на полето на температурата на печката ± 1 С.
Уреди за мерење на температурата Уреди за мерење на температурата
термоспој Тип S
Стапка на греење Прилагодливо од 1 ° C / h до 40 ° C / min
Температура на печката ≤ 45 степени
Огноотпорни Алуминиумски влакна со висока чистота
Интерфејс на компјутер RS485 RS232 USB