Индукција на лемење на бакарни кабли на бакарни иглички

Индукција на лемење на бакарни кабли на бакарни иглички Цел: Целта на оваа апликација за индуктивно греење е лемење кабли на бакарни иглички за производство на темперамент. Клиентот е производител на системи за тестирање критични за мисијата за воздушната индустрија. Целта е да се намали времето на лемење од 10 минути рачно на помалку од 1 минута Прочитај повеќе