Индукција лемење спојка за месинг месинг

Цел на зглобниот агол за лемење со индукција на фреквенција на хиг Успешно лемете два аголни споеви од месинг 45 °. Опрема: Индуктивен грејач за лемење DW-UHF-10kw Материјали StayBrite # 8 сребрено лемење обезбедено од клиент Флукс на лемење Бриџит испорачан од клиент Месинг аголен спој Палачинка серпентина Клучни параметри Моќност: 5.5 kW Температура: приближно 550 ° F (288 ° C) Време: 20 секундарен процес: Флукс Прочитај повеќе