Water Chiller

Description

Air Chiller / Air Cooled Industrial Chiller

model: AC-Series

model

AC-12

AC-15

AC-20 (D)

AC-25 (D)

AC-30 (D)

AC-40 (D)

cooling nominal

kapasitas

Kcal / h

25585

35948

47558

51170

71896

94256

Btu / h

101507

142621

188684

203014

285243

373955

KW

29.75

41.8

55.3

59.5

83.6

109.6

US.RT / h

8.5

11.94

15.8

17

23.88

31.31

daya input

KW

11.82

16.42

20.41

23.45

32.75

40.35

Sumber daya

3PH ~ 380V 50HZ

Chill

jinis

R22

jinis kontrol

katup ekspansi termostatik

Kompresor

jinis

gulungan serem

daya (KW)

9.82

13.72

8.3 × 2

9.82 × 2

13.72 × 2

17.1 × 2

kondenser

jinis

sirip tembaga finned + kurang rotor penggemar njaba njaba

Aliran udara adhem (m3/ h)

12000

15000

20000

25000

30000

40000

evaporator

jinis

tangki banyu karo koil

aliran fluida sing adhem

(m3/ h)

5.12

7.2

9.52

10.25

14.39

18.87

volume tank (L)

200

270

350

350

420

580

pipa mulus lan pipa

diameteripun

2 "

2 "

2 "

2-1 / 2 ″

2-1 / 2 ″

3 "

pompa banyu

daya (KW)

1.5

1.5

2.25

2.25

3.75

3.75

angkat (m)

20

20

20

20

22

22

keamanan

kompresor liwat suhu, liwat saiki, tekanan dhuwur lan kurang, liwat temperatur, urutan phase, phase-missing, exhaust overheating

ukuran

dawa (mm)

1530

1850

2000

2000

2000

2000

jembar (mm)

780

990

1130

1130

1480

1560

dhuwur (mm)

1430

1680

1720

1924

1800

1800

bobot

Kg

530

750

835

920

1150

1350

Catetan:
1. Kapasitas cooling nominal yaiku:
Inlet suhu cair dingin: 12 ℃
Suhu cairan dingin: 7 ℃
Suhu udara cooling inlet: 30 ℃
Suhu udara cooling outlet: 35 ℃
2. Range:
Kisaran suhu adhem sing adhem saka 5 ℃ nganti 35 ℃;
Perbedaan suhu antara cairan adoh lan adol adoh saka 3 ℃ nganti 8 ℃.
Iku luwih apik kanggo nggunakake chiller nalika suhu sekitar ing utawa ing ngisor 35 ℃.
We ndarbeni hak kanggo ngowahi dimensi utawa paramèter ing ndhuwur tanpa kabar luwih dhisik.

fitur:
efficiency dhuwur
Kontrol suhu akurat ± 1 ° C
Kompresor tipe gulung Hitachi
Weker kesalahan kanggo indikasi kesalahan lan Kode kesalahan ditampilake kanggo mriksa masalah kanthi gampang
Desain campur lan elegan Eropa kanthi Intelligent Digital Contral, gampang kanggo operasi
Gampang kanggo nginstal lan njaga
Garansi setahun
aplikasi
Spektrometer difraksi sinar X
Wire cut / Ermit erosion EDM (EDM = - Electron Discharge Machining)
Peralatan medis
Alat mesin
Mesin induksi hardening
Mesin welding frekuensi dhuwur
Penekan hidrolik
Tekanan mati casting
Furnaces
Generator listrik
Cooling kondenser kanggo kamar uji suhu rendah
Mesin cetak injeksi
Plasma spray / Coating machine
Sawise ngedhekake kanggo ngresep hawa dawa
Pabrik proses kimia
Pabrik mati & pigmen
Industri farmasi
Pabrik listrik elektroplat
Anodizing tetanduran
Industri panganan & minuman

chiller industri adhem

 

 

 

 

 

 

 

 

chiller banyu

=