Ultrahigh Frequency Brazing System

Description

Ultrahigh Frequency Brazing System With Induction

 

model

DW-UHF-100KW

input voltase

3 phases,380V±10%,50/60Hz

output Power

100KW

Frekuensi osilasi

50-150KHz

Max Input Current

145A

Penyejuk banyu

> 0.2 MPa, 10L / Min,

bobot

160KG

Duty Cycle

100%

Size

main

760x400x880mm

Lowongan

510x300x450mm

Karakteristik utama:

1.With frekuensi dhuwur nganti 150KHZ, lan bagian banget tipis lan cilik bisa gampang digawe panas.

2.IGBT lan teknologi pembalikane saiki wis digunakake; reliabilitas sing luwih dhuwur lan biaya maintenace murah.

3.100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing output daya maksimal.

4.Constant status kekuwatan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi tepat kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;

5.Display saka daya panas lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating.

6.Simple kanggo nginstal, instalasi bisa dilakoni dening wong ora profproesional banget gampang;

7.Light bobot, ukuran cilik;

Wangun konektor wangun lan ukuran 8.different bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda-beda.

9.Advantages saka model karo timer: daya lan wektu operasi periode dadi panas lan wektu tetep bisa prasetel, kanggo éling sing prasaja kurva kurva, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.

10.Auto panas wektu: 0.1-99.9seconds, Otomatis retaining wektu: 0.1-99.9seconds, Otomatis cooling wektu: 0.1-99.9seconds

Aplikasi utama:

Quenching saka batang

Genggamake gear

Brazing bar tembaga

Pemanasan peluru saka peluru

Terapung nyawiji karo banyu sing disedhot

Annealing kabel terus, Etc.

 

=