Melting Emas Furnine Cilik Kanthi Induksi

Description

Tungku leleh induksi frekuensi medium cilik kanggo nyawiji emas & perak 

Description:

MODEL M.MF.ML001
INPUT DAYA FASA TUNGGAL 220V / 50-60Hz
OUT PUT POWER Sakitar 3KW
METAL sing cocog EMAS, SILVER, KUNING dll
KAPALITAS MELTING 1-2 KG EMAS
SUHU MAX 1450 TENGAH
MELTING WAKTU 3-5 MINS
COOLING AIR AYA KUNCI ATAU AIR AIR
UKURAN LUAR BIASA 580 * 300 * 330MM
Bobot NET 28KG

1. Gunakake kontroler INFINEON IGBT sing misuwur, duwe kekuwatan sing kuwat lan luwih mantep.

2. Kanthi macem-macem perlindhungan minangka proteksi voltase, proteksi saiki, proteksi banyu sing cukup, proteksi pemanasan. Aman lan andal.

3. Nggoda cepet, ngirit listrik, biaya leleh murah kanthi efisiensi biaya sing dhuwur.

4. Desain desktop, ukuran cilik kompak, bobot entheng, gampang operasi, pangopènan sing gampang lan gampang.

5. 100% beban lengkap, 24 jam kerja terus-terusan. .

6. Tungku iki nggunakake leleh induksi frekuensi medium daya gedhe, kacepetan pemanasan cepet, funciton aduk elektromagnetik kanggo entuk logam cair kanthi suhu lan komposisi sing luwih rata.

tungku induksi emas leleh cilik

[c ontact-form-7 id = "1798 ″ title =" Formulir Kontak-1 ″]