Heater Brazing Heater

Description

Fitur utama:

  • Kanthi frekuensi dhuwur nganti 11KHz ^ 2.0MHz kekandelan quenching bisa diendhalake luwih murah tinimbang 1mm, lan bagean sing lancip lan cilik bisa gampang digawe panas.
  • Teknologi IGBT lan inverting saiki wis digunakake; keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pangopènan sing luwih murah.
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing output daya maksimal.
  • Status konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi tepat kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • Nampilake daya pemanasan lan pamindai frekuensi saiki lan oscillating.
  • Prasaja kanggo nginstal, instalasi bisa dilakoni dening wong sing ora profesional uga gampang;
  • Bobot cahya, ukuran cilik;
  • beda wangun lan ukuran induksi coil bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda.
  • Kaluwihan modhèl kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode panas lan wektu tetep bisa dipratélakaké, kanggo mujudaké kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.

 

model

DW-UHF-6KW-I

input voltase

Tahap tunggal, 220V, 50-60HZ

output Power

4.5KW

Frekuensi osilasi

1100-2000KHZ

Input Saiki

5-20A

bobot

21KG

Size

main

330X310X155mm

Heater

125X60X95mm

Aplikasi utama:

  • perawatan panas saka gear lan batang.
  • pemanasan kabel sing luwih cilik tinimbang 1mm
  • ngambang kanggo lembaga utawa riset perguruan tinggi lan liya-liyane.
  • quenching permukaan.
=