PLC Melting Furnace Kanthi Induksi

Description

PLC Melting Furnace with Induction

Fitur utama:
1. Teknologi IGBT
2. Kabeh fungsi sing dikontrol mikrokomputer
3. Panel kontrol layar tutul PLC (7 ″ Siemens)
4. Crucible cepet dipasang lan diganti.
5. Teknologi generator solid-state, efisiensi dhuwur
6. linuwih & stabilitas dhuwur
7. Sistem diagnostik lan awake dhewe
8. Konstruksi baja tahan karat
9. Sistem interlok kanggo operasi luwih aman
10. Piranti miring motor listrik
11. Desain modular, gampang ngramut lan ndandani
12. Operasi banget sepi

Piranti Pilihan:
1. Kontrol suhu karo thermocouple (pilihan) utawa sensor optik (pilihan)
2. Gas Torch kanggo nyegah oksidasi
3. Remote Control Panel (standar 5 meter)

Max Output Daya: 15KW / 25KW / 35KW / 45KW / 70KW
Operasi Tegangan: 220V utawa 380V utawa 460V, 3-phase
Opsi crucible: Grafit, SiC, Alumina

item

BF-15

BF-25

BF-35

BF-45

BF-70

input voltase

3 * 220V or 3 * 380V or 3 * 460V / 50-60Hz

output Power

15kw

25kw

35kw

45kw

70kw

peleburan logam

Grafit Crucible

Volume Crucible

1500L

4600L

6300L

8200L

11000L

Katun Temp

1600 ℃

efficiency

≥95%

Kapasitas lebur (Au)

15kg

38kg

45kg

55kg

80kg

Kapasitas lebur (Ag)

10kg

25kg

30kg

35kg

60kg

Ukuran (L * H * W)

Generator: 800 * 500 * 1300mm

Furnace: 740 * 630 * 1850mm

bobot

285kg

295kg

295kg

300kg

310kg


=