Magnetic Forging Equipment

Description

Magnetik Induksi Pemasangan DW-MF-35kw induksi pemanas

Fitur utama:

  • Daya gedhe, frekuensi kurang lan apik.
  • Frekuensi dhuwur, konsumsi daya kurang, instalasi gampang lan operasi prasaja.
  • Bisa terus-terusan digunakake kanggo jam 24 kanggo desain full load komprehensif.
  • Ngadopsi sirkuit inverter IGBT sajrone paralel, sing nduwe kemampuan adaptasi dhuwur.
  • Wis fungsi minangka over-voltage, over-current, over-heat, phase loss lan indikasi tandha gelombang kurang minangka kontrol otomatis lan proteksi.
  • Dibandhingake karo model panas sanadyan, bisa ngasilake manfaat ekonomi, nambahake kualitas karya sing digawe panas, nyimpen energi lan materi, ngurangi intensitas tenaga kerja lan ningkatake lingkungan produksi.
model DW-MF-35KW
Masuki daya kekuwatan 3 phase,380V±10%, 50/60HZ
Maksimal daya maksimal 35KW
Max input current 51A
Frekuensi osilasi 1-20KHz
Nglangi kepinginan banyu > 0.2MPa 6L / Min
Daur ulang tugas 100%, 40 ° C
dimensi Generator 560 * 270 * 470mm
Kapasitor 550 * 300 * 420mm
bobot net 42kg / 50kg
Panjang kabel 2M

Aplikasi utama:

  • Mesin frekuensi medium biasane digunakake ing acara-acara panas seng nembus, umpamane, pemanasan rod kanggo pemalsian pamungkasan rod
  • Melting meh kabeh jinis logam
  • Pemanas saka stators utawa rotors kanggo fitting
  • Panyimpenan endhog kanggo ekstrusi
  • Pemanasan cetakan ing jero shafts lan gears jero tempering utawa preheating weld joint lan sateruse
=