Magnetik Induksi Aluminium Melting Furnace-Machine

Description

Tungku leleh aluminium induksi magnetik

Advantages saka elektromagnetik induksi aluminium meling tungku

model

Daya / kw

Kapasitas / kg

Tingkat leleh: kg / h

Max Suhu: /0C

No-load Heating up / jam

Kuwat Ukuran:

ID × H / cm

Volume / mm

JLRRL-150

30

150

65

850

<1.5

42 × 67

1240 × 1210 × 980

JLRRL-300

60

300

130

53 × 65

1400 × 1370 × 980

JLRRL-500

70

500

170

63 × 72

1570 × 1540 × 1080

1, nyimpen energi lan ngurangi suhu lingkungan

Workshop tungku diesel asli tentang polusi, nanging uga pipa knalpot tambahan, ing jero lan njaba tungku panas nduweni sebaran gedhe ing lokakarya, sing nyebabake lokakarya suhu dhuwur. Mulane kondhisi pawon asli, sing paling bisa lolos menyang udhara, ana mundhut konduksi panas, produksi konsumsi daya gedhe, nambah biaya produksi. Ing wektu sing padha, suhu sekitar mundhak. Proses pemanasan induksi elektromagnetik, elektro pemanasan liwat pemanasan medan magnet, kanggo ngurangi mundhake konduksi panas, pemanasan cepet, leleh kanthi cepet, saingga ngurangi konsumsi energi. Ngurangi konsumsi listrik. Sakwise comparison test lan modifikasi eksperimental, efek daya simpenan yaiku 20% -40%.

2, pemanasan kanthi cepet, kontrol suhu akurat nyata-wektu

Cara pemanasan induksi elektromagnetik yaiku liwat garis medan magnet sing nggawe pemanasan kanthi cepet kanthi cepet, kanthi cepet Aluminium Alloy leleh. Kontrol suhu punika nyata-wektu lan akurat, sing mbenakake kualitas produk lan nambah efisiensi produksi!

3 lan umur dawa layanan, pangopènan prasaja

Cara pemanasan tungku listrik tradisional yaiku nggunakake pemanasan kabel perlawanan, kawat tahan tekanan di lingkungan suhu tinggi, kayadene oksidasi bakal ngurangi umur layanan, biaya perawatan dhuwur. Koil pemanasan elektromagnetik digawe saka bahan insulasi lan kawat suhu sing dhuwur, saengga urip layanan dawa lan tanpa pangopènan.

4, daya

Pemanasan induksi elektromagnetik kanthi pangembangan lan kadewasan teknologi, proses produksi lan teknologi komponen, piranti lunak, kaya proteksi sing dipercaya saka daya saiki bisa 2-200KW.

5, aman

Model sarana nggunakake pemanasan induksi elektromagnetik, sing bisa nyuda suhu permukaan mesin, lan awak manungsa bisa diremukake kanthi aman, supaya bisa nyebabake kacilakan lan pembakaran kacilakan sing disebabake dening mode pemanasan tradisional lan nglindhungi safety produksi. saka karyawan.

fitur

1 hemat energi lan perlindungan lingkungan, piranti listrik IGBT Jerman, reliabilitas dhuwur, operasi stabil lan biaya perawatan sing murah.

2) frekuensi saka pelacakan daur ulang phase phase sing dikunci, kanthi otomatis pencocokan beban otomatis.

3 daya kontrol kendali jarak, kanggo nyegah owah-owahan suhu sing disebabake daya mudhun.

4) liwat tegangan, miturut voltase, lack phase, liwat saiki, liwat proteksi panas, tampilan nyata paramèter, diagnosa fault lan weker; bocor otomatis bocor, mateni sumber daya lan tampilan wektu nyata.

5) Sistem kontrol pemanasan PID, temperatur panas seragam, nyegah mabur suhu aluminium molten, komponen logam sing ora koyone nyebabake kaseimbangan produk.

Kontrol suhu digital 6 (LED), ngukur lan ngontrol akurasi suhu nganti 3 derajat celcius, kualitas sup aluminium apik, temperatur lebur cepet kanthi cepet, suhu tungku gampang dikontrol, efisiensi produksi dhuwur;

7) struktur integral saka serat mullite polycrystalline saka tungku, volume cilik, properti insinyur sing enak, konsumsi energi sing rendah, efisiensi dhuwur, temperatur ing dhuwur 1200, umur urip;

8. Operasi prasaja lan daya bisa diatur karo karya;

9 (100%) durasi muat, daya maksimal, kanggo njamin operasi jam 24.

Aluminium Scraps Recycling Melting Process

Parameter tungku indhustri indhustri SMJD

Aluminium, Tembaga, Wesi Pemasangan Tungku Wesi manual

 

=