Mesin deburring & polishing magnetik

Description

Prinsip deburring magnetik & mesin polesan

Mesin grinding magnetik (deburring magnetik & mesin polishing) nggunakake kekuatan magis medan magnet kanggo nggawe stainless steel pin cepet muter, lan lencana de-burr, poles lan ngresiki potongan-potongan karya sing luwih efektif lan tepat. Mesin iki ora nggawe gawe piala marang lingkungan nalika digunakake.

Spesifikasi Mesin Mecah Magnetik (deburring magnetik & mesin polesan)

The Mesin Mecah Magnetik (deburring magnetik & mesin polishing) yaiku SUPER gedhe grinding trough dirancang, cocok kanggo massagrindingpolishing utawa cleaning. Ing magnetik mesin penggilingan wis mlaku kanthi otomatis, saben wong bisa ngoperasikake pirang mesin.

Mesin grinding magnetik (deburring magnetik & mesin polishing) nggunakake kekuatan magis saka kolom magnetik supaya pérangan stainless steel bakal cepet-cepet nylamet, nguripake, ngobati lan ngresiki potongan-potongan kerja kanthi efektif lan tepat.

Mesin grinding magnetik (deburring magnetik & mesin polishing) sing ramah lingkungan, NO polusi. Padha grindinglan polishing cepet, efektif. Padha duwe kemampuan banget kanthi cepet, dhuwur kanthi irit grinding bolongan cilik, pipa njero, crevices, lan liya-liyane. Aja gawe kerusakan ing permukaan workpiece, lan JANGAN ndadekake akurasi workpieces.

Mesin grinding magnetik yaiku operasi sing gampang, aman lan trep, biaya sing murah lan suwene kerja panjang.

Produk kami saka mesin penggilingan cocok kanggo grindingde-burring, chamfering lan polishing kabeh jinis logam stamping bagean, castings logam, kaku plastik, lan sapiturute mesin penggilingan ditrapake ing industri horologe, eyeglass, manufaktur kunci, ornamen & perhiasan, elektron, artware, mesin lan perangkat keras, lsp.

aplikasi: 

Perhiasan, kerajinan tangan, koleksi, bubut otomatis minangka bagean, casting mati, bagean mesin doyo, suku cadang spring lan shrapnel, elektronik, telekomunikasi, suku cadang medis.

Info

fitur:

1. Cocog kanggo logam wesi ringan, logam non-wesi lan bagian-bagian larang taktik sing angel.

2. Ngoptimalake multi-effec kayata wurrination burr, sudut mburi,polishing lan reresik, lan liya-liyane

3.Polishing amba mati bagean ora duwe aturan baku, tubular,

4. wektu campuran, kacepetan dhuwur, operasi gampang lan aman

5. Bisa diatur kabeh bisa ditrapake

6. Ora ana sudut mati nalika polesan

7. Rampung ngelingake, bisa ngelingake nalika polesan rampung, siji bisa ngontrol sawetara

8.Volage, saiki, frekuensi lan wektu gampang dikontrol

9.Polishing  proses ora perlu campur tangan

fungsi

Mesin Mecah Magnetik (deburring magnetik & mesin polishing) ngilangi lapisan rusted utawa panggonan sing diobong-obong, nggrundel lan ngrampungake bagean ing wektu sing cendhak banget. Mesin kasebut luwih becik digunakake kanggo bagean karo bolongan ing jero, wujud kompleks, celah utawa benang sekrup. Mesin polishing magnetik ora bakal nyebabake lumahing bagean, lan ora ngganti akurasi bagian kasebut sawisé rampung. Mesin iki ngasilake cekap lan mung sawetara menit kanggo 5 ~ 20. Mesin Mecah Magnetik (deburring magnetik & mesin polishing) bisa ngrampungake bagean bahan logam lan plastik hard.

deburring magnetik & polesan2 deburring magnetik & polesan mesin deburring magnetik & polesan deburring magnetik & polesan 3

=