proses baja soldering baja lan tembaga

Description

Industri: Induksi Soldering Manufaktur

Wear: Pemanas mesin pemanas induksi DW-UHF-6KW

Bahan kanggo Tes 1: Topi Kuningan

Bahan kanggo Tes 2: Baja wesi

Power: 6 kW

Suhu: 800 oF (426 ° C)

wektu: 3-4 sek.

Sisih bagean digunakake ing sistem kontrol level Cairan.

Proses langkah-langkah kanggo Tes 1:
Pisanan, pateri sing wis kawangun dilebokake ing sangisore lambe bahan kerja. Banjur, tutup kasebut ditambah. Pasokan tenaga - disetel kanggo 3 detik. Proses soldering rampung.

Proses langkah-langkah kanggo Tes 2:
Maneh maneh, pateri pre-form diselehake ing ndhuwur lip workpiece ndhuwur. Kawat sing bakal dipasarke ditambah karo bahan kerja. Timer tenaga listrik disetel dadi 4 detik. Proses pematerian induksi wis rampung sajrone wektu sing ditemtokake. Kelebihan sing adol di resiki.