Sealer Induksi

Description

Sealer Induksi Elektromagnetik Foil Aluminium

Apa "mesin penyegelan aluminium foil induksi"?

Sealer induksi elektromagnetik digunakake kanggo botol PP, PE, PET, PS, ABS, HDPE, LDPE lan kaca, sing nggunakake prinsip elektromagnetik kanggo ngasilake panas sing cepet kanggo nyawiji aluminium foil sing banjur nutup bukaan botol, nganti tekan wet-proof , bukti bocor, bukti jamur lan nambah wektu pengawetan.

Jinis segel utama sing umum yaiku segel utama 2 lembar sing godhong segel sekunder ing njero tutup segel induksi wis dicopot. Iki umume digunakake yen masalah kebocoran dadi kuwatir. Pilihan liyane yaiku segel bagian utama yen segel induksi dicopot ora ana lapisan liyane sing ditutup. Sampeyan uga bisa milih segel sing nduwe pulltab utawa sing duwe segel sing dikupas ora ana sisa ing botol kasebut. Sampeyan kudu yakin manawa kapal kasebut kompatibel karo bahan botol.

 

model 2500W 1800W 1300W
Material Product Steel
Diameter segel 60-180mm 50-120mm 15-60mm
Kacepetan Sealing 20-300 gendul / menit
Kacepetan Transfer 0-12.5m / min
Dhuwur Sealing 20-280mm 20-180mm
Max Power 2500W 1800W 1300W
input voltase Fase tunggal, 220V, 50 / 60Hz
Material ditrapake PP, PE, PET, PS, ABS, HDPE, LDPE lan botol kaca, Film plastik cangkir botol aluminium
Ukuran (L * W * H): 1005 * 440 * 390mm 970 * 515 * 475mm
bobot 72kg 51kg 38kg

Apa Sealing Induksi?

Panyegelan prabawa yaiku metode non-kontak bahan ikatan sing digawe saka termoplastik liwat induksi elektromagnetik sing ngasilake arus eddy kanggo dadi panas bahan kasebut. Ing industri kemasan, proses iki digunakake kanggo nutup tutup kontainer kanthi laminasi foil sing bisa ditutup kanthi panas. Ing peralatan Sealer Induksi Foil Aluminium, laminasi foil minangka pelapis induksi panas aluminium.

 

Mesin kemasan iki digunakake kanggo nutup segelas kontainer plastik lan plastik liwat panyegelan induksi kanggo nambah umur produk, nyegah bocor, lan utamane kanggo menehi segel sing jelas. Induksi foil aluminium bisa nggawe mesin jahitan kasedhiya kanthi desain listrik, genggam, lan manual kanthi listrik, kanggo nutupi macem-macem ukuran tutup.

Apa Liner Induksi Panas Aluminium?

Sampeyan wis ndeleng barang-barang kasebut sing nutupi kontainer botol lan jar nalika mbukak produk rangkep kayata butter kacang utawa obat-obatan botol. Lapisan induksi panas aluminium yaiku foil perak ing bukaan wadhah sing mbuktekake manawa produk sing dikemas katon jelas. Dheweke mbutuhake induksi foil aluminium bisa nutup peralatan kanggo nutup lapisan kasebut kanthi bener menyang kaleng.

Kajaba iku, liner induksi panas aluminium khas ing tutup yaiku segel multi-lapisan sing digawe saka lapisan strategis lan dirancang ing ngisor iki:

  • Lapisan karton pulp
  • Lapisan lilin
  • Lapisan foil aluminium
  • Lapisan polimer

Lapisan paling ndhuwur, yaiku lapisan karton pulp, susuh ing sisih njerone tutup lan dipasang ing tutup. Ditututi lapisan lilin sing digunakake kanggo naleni lapisan karton pulp menyang lapisan katelu, foil aluminium, yaiku lapisan sing nemplek ing wadhah kasebut. Lapisan pungkasan ing sisih ngisor yaiku lapisan polimer sing katon kaya film plastik.

Papat lapisan kasebut bisa digunakake kanggo nggayuh dinamika sing dibutuhake kanggo proses induksi sing sukses kanggo ngasilake segel udara.

Aplikasi Sealing Induksi

HLQ mesin segel induksi foil aluminium kanggo tutup sekrup sing cocog kanggo nyegel panganan, omben-omben, produk medis, lan kosmetik ing antarane liyane kanthi macem-macem bentuk botol, kayata botol bunder lan kothak, digawe saka plastik.

Kajaba iku, ing ngisor iki ana macem-macem industri lan produk sing bisa ditangani mesin seaming LPE.

Industri Minuman Anggur, Bir Kalengan, Soda, Banyu, Cider, Jus, Kopi lan Teh, Minuman Karbon
Industri Pangan Daging, Seafood, Sayuran, Woh-wohan, Saus, Jam, Tuna, Sup, Ganja, Madu, Bubuk Nutrisi, Panganan Kering (kayata kacang, sereal, beras, lsp)
Industri Farmasi Persediaan hewan, Pasokan medis, Bubuk, Pil, bahan baku Farmasi
Industri Kimia Minyak masak, minyak pelincir, Lem, Cat, Bahan kimia pertanian, Cairan pembersih, Tinta lan lacquer, limbah Nuklir lan zat radioaktif, Cairan Otomotif (bensin, minyak, lan solar)

Cara kerja Sealer Induksi Elektromanegik Aluminium

Proses panyegelan induksi diwiwiti kanthi nyediakake kombinasi tutup kontainer sing wis ana produk menyang induksi foil aluminium bisa mesin seaming. Tutupe wis nganggo lapisan induksi panas foil aluminium sing dilebokake sadurunge ditutup menyang wadhah.

Kombinasi tutup kontainer ngliwati endhas lapisan, sing ngetokake medan elektromagnetik osilasi, liwat conveyor sing obah. Nalika botol kasebut liwat ing ngisor sirah, lapisan induksi panas foil panas wiwit panas amarga arus eddy. Lapisan lilin, yaiku lapisan nomer loro saka lapisan induksi, mencair lan diserap lapisan paling ndhuwur - lapisan karton pulp.

Nalika lapisan lilin ilang kabeh, lapisan katelu (lapisan foil aluminium) diluncurake saka tutup. Lapisan liner pungkasan, lapisan polimer, uga panas lan lebur ing lambe wadhah plastik. Sawise polimer dadi adhem, ikatan sing digawe antara polimer lan wadhah ngasilake produk sing ditutup kanthi hermetis.

Proses segel kabeh ora mengaruhi produk ing kontainer kanthi negatif. Sanajan bisa uga kedadeyan overheating foil sing nyebabake kerusakan lapisan segel sing nyebabake segel sing salah. Kanggo ngindhari iki, LPE nindakake pamriksa kualitas sing apik liwat kabeh proses manufaktur induksi foil aluminium sing disesuaikan bisa nginstal peralatan.

Sadurunge proses manufaktur, kita konsultasi kanthi ekstensif kanggo ngerti kabutuhan sampeyan. Iki mbantu nemtokake sistem sing cocog kanggo nangani produk tartamtu kayata ukuran mesin sing dibutuhake kanggo garis kemasan sing aman.