tabung preheating baja prabawa kanggo welding

Description

Aplikasi pemanas induksi iki nuduhake preheating pipa baja sadurunge ngelas nganggo pasokan listrik adhem hawa MF-25kw (25kW) lan koil sing adhem. Preheat induktif bagean pipa sing bakal dilas njamin wektu las sing luwih cepet lan kualitas sambungan las sing luwih apik.

Industri: Manufacturing

peralatan: Sistem pemanasan induksi hawa udara-DC

wektu: 300 sèg.

Suhu: Dibutuhake saka suhu sekitar 600 ° C +/- 10 ° C (1112 ° F / +/- 50 ° F)

bahan:

Pipa baja

Rincian kanggo pipa baja sing dilas:
Gawan dawa: 300 mm (11.8 inci)
DIA: 152.40 mm (5.9 inci)
Kekandelan: 18.26 mm (0.71 inci)
Daya pemanasan: 30-45 mm saka tengah (1.1 - 1.7 inci)

Rincian kanggo plate baja gandheng.
Ukuran total: 300 mm (11.8 inci) X 300 mm (11.8 inci)
Kekandelan: 10 mm (0.39 inci)
Dawane panas: 20-30 mm (0.7-1.1 inci) saka tengah.

Rincian setelan kanggo pipa baja welded:
Materi: Mica.
Ukuran total: 300 mm (11.8 inci) X 60 mm (2.3 inci)
Kekandelan: 20 mm (0.7 inci)
Suhu tahan 900 ° C (1652 ° F)

proses:

Kita nggunakake sistem pemanas induksi adhem udara MF-25kw sing ngidini gampang mindhah sistem lan koil pemanas menyang macem-macem lokasi las, tanpa prelu nyedhiyakake sistem pendingin banyu utawa selang tambahan.

Pemanasan induksi nyedhiyakake panas sing tetep sajrone proses kasebut. Suhu preheat bisa gampang diukur nganggo alat ngawasi temeperature. Cara pemanasan induksi efektif banget amarga nyuda ilang panas sing asring ditindakake sajrone metode pemanasan liyane.