Pemanasan Induksi Kanggo Proses Pembentukan Panas

Description

adil
Panas bagean nganti udakara 1600-1800 ° F (871-982 ° C) sajrone 5 menit kanthi mesin 10 kW. Tes iki bakal nuduhake pemanasan induksi bakal ngganti dadi panas obor lan ora suwe tinimbang proses obor saiki.

Bahan
• tabung tembaga
• Wangun aluminium
• kelengkapan kompresi

Parameter tombol
Daya: 5.54 kW kadhemen / 9.85 kW curie
Suhu: 1600-1800 ° F (871-982 ° C)
Wektu: 4 menit

proses:

  1. Posisi dadi coil lan pusatake bagean kasebut 2. Miwiti siklus listrik lan panas nganti 4 menit nganti udakara kira-kira 1800 ° F (982 ° C).

Hasil / Keuntungan:
Bagean sing digawe panas ing suhu kanthi cukup sanajan ing zona panas 4 inci ing 4 menit.