pemanasan induksi pipa baja

Description

adil
Tanduran pemanasan pipa baja nganggo coil ID nganti 2012˚F (1100˚C) kanthi rega 0.16 "(4 mm) sek detik.

Peralatan sing Disaranake
Peralatan sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku sumber daya pemanasan induksi DW-HF-15kw kanthi stasiun remot.

Bahan
Pipa baja 11.8 "(300 mm); bagean dadi digawe panas: 1.97 "(50 mm) OD, ketebalan 0.16" (4 mm)

Parameter tombol
Kekuwatan: Nganti 10 kW
Suhu: 2012˚F (1100˚C)
Wektu: 0.16 ”(4 mm) per detik