Induksi Hardening Saw Blades Machiney 10kw

Description

Induksi Hardening Saw Blades Machiney 10kw

aplikasi

* Cepet quenching
* Hardening kanggo jerone cilik
* Brazing kanggo workpiece cilik
* Pemanasan karya cilik

* Blade brazing berlian kanggo segmen, brazing baja karbon baja, pisau pisau brazing dll.

* Kacamata alloy bingkai brazing, quenching bantalan cilik, annealing dll.

* Perhiasan brazing, watchcase annealing lan jam njaba quenching.

* Produk elektronik brazing / welding / panas: produk sing apik lan larang kaya filamen bohlam dll

* Precision mechanical brazing / heating.

* Stainless steel strip annealing etc.

 

model

DW-UHF-10KW

input voltase

3 phases,380V±10%,50-60Hz

output Power

10KW

Frekuensi osilasi

50-300KHz utawa 100-500KHz

Input Saiki

3-15A

bobot

30KG

Size

main

570X260X500mm

Heater

Karakteristik utama:

1. Kanthi frekuensi dhuwur nganti 50-300KHz utawa 100-500KHz. Kekandelan quenching bisa dikontrol luwih murah tinimbang 1mm, lan bagean sing cilik banget bisa digawe panas.
2. Teknologi IGBT lan inverting saka generasi katelu wis digunakake, kapercayan sing luwih dhuwur lan biaya pangopènan sing luwih murah.
3. 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing Max daya output.
4. Bobot entheng, mung 25KG. Cilik lan portebel.

5. Status tenaga konstan utawa konstan bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.

=