Proses Chain Hardening Induksi

Description

Proses Chain Hardening Induksi

adil
Chain Induksi Hardening ing tingkat 0.16 ″ - 26 ″ (4 mm - 0.66 m) saben menit ing 1580˚F (860˚C) banjur tempering kanthi laju 0.31 ″ - 36 ″ (8 mm - 0.92 M) menit ing 400˚F (204˚C), kanggo tingkat hardening produktivitas 0.16 ″ - 26 lbs (4 mm - 12 kg) saben jam lan tempering 0.31 ″ - 163 lbs (8 mm - 74 kg) saben jam.

Peralatan sing Disaranake
Perangkat sing disaranake kanggo aplikasi iki yaiku

Mesin pemanasan induksi DW-UHF-10KW

Bahan sing digawe panas:
Rantai Steel Aloi 0.12 ″ nganti 0.31 ″ (3 mm nganti 8 mm)
Bobot: 0.77 lb - 4 lbs (0.35 kg - 2 kg) saben meter

Parameter tombol
Kekerasan: 47 - 48 HRC
Daya: 10 kW
Suhu:
Hardening- 1580˚F (860˚C)
Tempering- 204˚F (400˚C)
wektu:
Hardening- 0.16 ″ - 26 ″ (4 mm - 0.66 M) saben menit
Tempering- 0.31 ″ - 36 ″ (8 mm - 0.92 M) saben menit