Induction Forging Billets and Heat Nuts With IGBT Moudle

Description

Induksi Forging Billet lan Nut Heater Kanthi IGBT Moudle

 

model

DW-MF-90KW

Masuki daya kekuwatan

3 phase,380V±10%, 50/60HZ

Maksimal daya maksimal

90KW

Max input current

135A

Frekuensi osilasi

1-20KHz

Nglangi kepinginan banyu

> 0.2MPa 10L / Min

Daur ulang tugas

100%, 40 ° C

dimensi

Generator

550 * 790 * 1050mm

Kapasitor

560 * 430 * 540mm

bobot net

45kg / 55kg

Panjang kabel

2M

Fitur utama:

  • Daya gedhe, frekuensi kurang lan apik.
  • Frekuensi dhuwur, konsumsi daya kurang, instalasi gampang lan operasi prasaja.
  • Bisa terus-terusan digunakake kanggo jam 24 kanggo desain full load komprehensif.
  • Ngadopsi sirkuit inverter IGBT sajrone paralel, sing nduwe kemampuan adaptasi dhuwur.
  • Wis fungsi minangka over-voltage, over-current, over-heat, phase loss lan indikasi tandha gelombang kurang minangka kontrol otomatis lan proteksi.
  • Dibandhingake karo model panas sanadyan, bisa ngasilake manfaat ekonomi, nambahake kualitas karya sing digawe panas, nyimpen energi lan materi, ngurangi intensitas tenaga kerja lan ningkatake lingkungan produksi.

Aplikasi utama:

  • Mesin frekuensi medium biasane digunakake ing acara-acara panas seng nembus, umpamane, pemanasan rod kanggo pemalsian pamungkasan rod
  • Melting meh kabeh jinis logam
  • Pemanas saka stators utawa rotors kanggo fitting
  • Panyimpenan endhog kanggo ekstrusi

Pemanasan cetakan ing jero shafts lan gears jero tempering utawa preheating weld joint lan sateruse

=