Induksi Brazing Coils

Description

Induksi Brazing Coils
Ora ketompo apa ukuran, ukuran, utawa gaya induksi coil sampeyan kudu, kita bisa mbantu! Ing ngisor iki mung sawetara atusan desain kumparan sing wis bisa digunakake. Koil pancake, koil heliks, koil konsentrator… tabung persegi, bunder lan persegi dowo ... Puteran siji, limang puter, puteran rolas ... ing ngisor 0.10 ″ ID nganti ID 5 luwih saka… kanggo panasan internal utawa eksternal. Apa wae sing dibutuhake, kirimake gambar lan spesifikasi kanggo penawaran langsung. Yen sampeyan anyar babagan pemanasan induksi, kirim bagean sampeyan kanggo evaluasi gratis. Koil induksi sing dilengkapi alat sing bener sing asring nemtokake sukses utawa kegagalan kabeh sistem.

Induksi Brazing Coils

Induksi Pemasangan Pemasangan Induksi

Kain saka tembaga utawa piring tembaga sing konduktif, ing induksi pemanasan induksi dipengaruhi pengaruh aplikasi, pilihan frekuensi, kapadhetan listrik lan wektu panas. Tujuan saka pawai induksi yaiku nggawe pola fluks magnetik kanggo ngasilake jalur saiki ing potongan kerja kanggo milih panas ing area pasamuan kasebut.

desain koil pemanasan induksi

The Koil induksi kudu dipanggonke kanthi bener ing pasinahe supaya bisa dadi panas. Lintasan udara utawa kopling ing antarane potongan kerja lan bagian saka kumparan kudu diminimalake kanthi alasan efisiensi. Desain kacipetan khas 0.125 inch (3.175 mm) kanggo 0.250 inch (6.350 mm) cukup kanggo brazing karo koil heliks.

Werna irregular sing mbutuhake kothak tambahan sing mbutuhake daya tambahan kanggo ngatasi efisiensi kopling sing kurang. Kasus iki kalebu kahanan ing ngendi koil bunder kanthi celah udara gedhe utawa koil non-encircling sing dibutuhake kanggo ngakses wilayah sing kaku.

Area sing bakal dipanasake nemtokake dawa kumparan induksi. An induksi coil sing cendhak banget bakal mbutuhake wektu panas sing luwih suwe kanggo ngidini panas, kanthi konduksi, kanggo nutupi wilayah kasebut. An induksi pemanas induksi sing banget jembar bakal ngukur logam luwih saka sing perlu, lan mulane dadi kurang efisien. HLQ Induction Heating Machine Co. nduwe desain khusus induktor kanggo pemanasan lokal, lan kumparan sing panas kanthi efisien tanpa nyakup potongan kerja.

Pabrikat saka tembaga utawa plat tembaga sing konduktif banget, desain koil induksi dipengaruhi dening aplikasi, pilihan frekuensi, Kapadhetan daya lan wektu panas. Tujuan koil induksi yaiku kanggo nggawe pola fluks magnetik kanggo ngasilake dalan sing saiki ing potongan kerja kanggo ngetokake panas ing area perakitan kasebut.

Koil induksi kudu diposisikan kanthi bener ing rapat kasebut supaya pemanasan sing dibutuhake bisa ditindakake. Jurang udara utawa ruang gandhengane ing antarane sepotong kerjo lan ing njero gulungan kumpul kudu disuda amarga ana sebab-akibat. Pintu desain khas 0.125 inci (3.175 mm) nganti 0.250 inci (6.350 mm) cukup kanggo brazing nganggo kumparan helik.

Werna irregular sing mbutuhake kothak tambahan sing mbutuhake daya tambahan kanggo ngatasi efisiensi kopling sing kurang. Kasus iki kalebu kahanan ing ngendi koil bunder kanthi celah udara gedhe utawa koil non-encircling sing dibutuhake kanggo ngakses wilayah sing kaku.

Wilayah sing digawe panas nemtokake dawane kumparan induksi. Koil induksi sing cendhak bakal mbutuhake wektu pemanasan sing luwih dawa supaya panas, kanthi konduksi, kanggo nutupi wilayah kasebut. Koil induksi sing jembar banget bakal luwih panas tinimbang logam, mula mulane ora efisien. HLQ Induction heating Co duwe akeh desain khusus coil induksi kanggo pemanasan sing dilokalisasi, lan gulungan sing panas kanthi efisien tanpa ngubengi papan kerja.

Induksi Pemanasan Induksi dan Desain Dasar

induksi pemanasan induksi

desain induksi brazing coils

=