Induction Brazing Billets Equipment

Description

Induction Brazing Billets Equipment

Karakteristik utama:

1.With frekuensi dhuwur nganti 200KHz, lan bagian banget tipis lan cilik bisa gampang digawe panas.

2.IGBT lan teknologi pembalikane saiki wis digunakake; keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pangopènan sing luwih murah.

3.100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing output daya maksimal.

4.Constant status kekuwatan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi tepat kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;

5. Nampilake daya pemanasan lan pamindai frekuensi saiki lan oscillating.

6. Prasaja kanggo nginstal, instalasi bisa dilakoni dening wong sing ora profesional uga gampang;

7. Bobot cahya, ukuran cilik;

8. beda wangun lan ukuran induksi coil bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda.

9. Kaluwihan modhèl kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode panas lan wektu tetep bisa dipratélakaké, kanggo mujudaké kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.

 

model

DW-UHF-40KW

input voltase

3 phases,380V±10%,50/60Hz

output Power

40KW

Frekuensi osilasi

50-200KHz

Max Input Current

60A

Penyejuk banyu

> 0.2 MPa, 5 L / Min,

bobot

80KG

Size

main

680X370X640mm

Lowongan

530X330X480mm

aplikasi:

    Utamané dirancang kanggo partikel cilik, soldering, quenching, panas.

   * Pengobatan serat kanggo sabuk sawit, piso.

   * Perawatan permen kanggo sabuk pinggiran.

   * Klep tutupan.

   * Pemanasan elektroda.

   * Pigura saka ujung saw.

   * Nggoleki gear.

   * Pemanas saka sekrup cilik.

   * Drilling forging utawa hardening.

   * Brazing saka latihan PCB cilik.

   * Brazing kanggo bagean perhiasan.

   * Brazing kanggo bagean hardware.

   * Ngopeni bagian bingkai tontonan optik.

   * Soldering kanggo konektor pranala data DLC.

   * Tin-Lead bonding Antennas.

   * Timer Kabel Coaxial solder.

   * Ngganti bagian cilik.

   * Brazing saka pribadi.

   * Nggeser gagang cilik.

   * Nggawé poros cilik.

=