Preheat Induksi Frekuensi Dhuwur kanggo Bagéan Utas

Description

adil
Pelanggan preheats macem-macem bagean supaya bisa diulirake. Tujuan tes iki yaiku kanggo nggawe panas saben bagean dadi 600 ° F (316 ° C) sajrone 30 detik.

Wear
Mesin pemanasan induksi DW-HF-15kw

unit pemanas induksi HF-15
induction heating machine HF-15

Bahan
Sample bagean diwenehake dening pelanggan. Iki kalebu:
• Bagean 1 kasusun saka baja magnetik kanthi 0.375 ”(9.525mm) OD
• Bagean 2 dumadi saka baja magnet kanthi 0.5 "(12.7mm) OD
• Bagean 3 kasusun saka baja magnetik kanthi 0.875 ”(22.225mm) OD
• Bagean 4 dumadi saka baja magnet kanthi 1.5 "(38.1mm) OD
• Rong gulungan digunakake. Koil 1 kanggo dadi panas bagean 4 karo OD 1.5 "(38.1mm). Kabeh bagean liyane digawe panas nganggo koil 2.

Parameter tombol
Suhu: udakara 600 ° F (316 ° C)
Power:
• Bagean 1: 1.68 kW
• Bagean 2: 2.6 kW
• Bagean 3: 4.74 kW
• Bagean 4: 3.79 Kw
Wektu: kurang saka 30 detik

proses:
Ing bagean kasebut pusaté ing kumparan.
DW-HF-15kw Induksi Heating Power Supply diuripake.
Suhu dipantau nganggo kamera inframerah lan nganggo cat Tempilaq.
Kabeh bagean bisa dites nganggo setelan peralatan sing padha. Ora ana owah-owahan sing dibutuhake ing antarane siklus panas, saliyane kanggo nggunakake kumparan kanggo Part 4. Iki amarga desain fleksibel DW-HF-15kw Induksi Heating Power Technologies sing ngidini sistem pemanasan induksi tune ing macem-macem akeh beban.

 

Hasil / Keuntungan:
Kontrol sing tepat wektu lan suhu
Daya njaluk kanthi siklus panas kanthi cepet
Proses sing bisa diulang maneh, ora gumantung saka operator nalika bagean dipasang ing sarang utawa peralatan