Peralatan Frequning Brazing

Description

Peralatan Frequning Brazing

aplikasi

* Cepet quenching
* Hardening kanggo jerone cilik
* Brazing kanggo workpiece cilik
* Pemanasan karya cilik

* Blade brazing berlian kanggo segmen, brazing baja karbon baja, pisau pisau brazing dll.

* Kacamata alloy bingkai brazing, quenching bantalan cilik, annealing dll.

* Perhiasan brazing, watchcase annealing lan jam njaba quenching.

* Produk elektronik brazing / welding / panas: produk sing apik lan larang kaya filamen bohlam dll

* Precision mechanical brazing / heating.

* Stainless steel strip annealing etc.

model

DW-UHF-20KW

input voltase

3 phases,380V±10%,50/60Hz

output Power

20KW

Frekuensi osilasi

50-250KHz

Input Saiki

3-30A

Penyejuk banyu

> 0.2 MPa, 5 L / Min,

bobot

55KG

Size

main

590X300X530mm

Lowongan

520X255X380MM

Karakteristik utama:

1. Kanthi frekuensi dhuwur nganti 50-250KHz. Kekandelan quenching bisa dikontrol luwih murah tinimbang 1mm, lan bagean sing cilik banget bisa digawe panas.
2. Teknologi IGBT lan inverting saka generasi katelu wis digunakake, kapercayan sing luwih dhuwur lan biaya pangopènan sing luwih murah.
3. 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing Max daya output.
4. Bobot entheng, mung 55KG. Cilik lan portebel.

5. Status tenaga konstan utawa konstan bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.

=