Peralatan Gelombang Elektromagnetik

Description

Peralatan Gelombang Elektromagnetik

model DW-UHF-60KW
input voltase 3 phase, 380V, 50-60Hz
output Power 60KW
Frekuensi osilasi 30-150KHz
Max Input Current 90A
Duty Cycle 100%
Pemanasan saiki 15-145A
bobot 120KG
Size main 680X370X640mm
Heaer 530X330X480mm

Karakteristik utama

1.With frekuensi dhuwur nganti 150KHZ, lan bagian banget tipis lan cilik bisa gampang digawe panas.
2.IGBT lan teknologi pembalikane saiki wis digunakake; reliabilitas sing luwih dhuwur lan biaya maintenace murah.
3.100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing output daya maksimal.
4.Constant status kekuwatan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi tepat kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
5.Display saka daya panas lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating.
6.Simple kanggo nginstal, instalasi bisa dilakoni dening wong ora profproesional banget gampang;
7.Light bobot, ukuran cilik;
Wangun konektor wangun lan ukuran 8.different bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda-beda.

9.Advantages saka model karo timer: daya lan wektu operasi periode dadi panas lan wektu tetep bisa prasetel, kanggo éling sing prasaja kurva kurva, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.

aplikasi:

Utamané dirancang kanggo partikel cilik, soldering, quenching, panas.

   * Pengobatan serat kanggo sabuk sawit, piso.

   * Perawatan permen kanggo sabuk pinggiran.

   * Klep tutupan.

   * Pemanasan elektroda.

   * Pigura saka ujung saw.

   * Nggoleki gear.

   * Pemanas saka sekrup cilik.

   * Drilling forging utawa hardening.

   * Brazing saka latihan PCB cilik.

   * Brazing kanggo bagean perhiasan.

   * Brazing kanggo bagean hardware.

   * Ngopeni bagian bingkai tontonan optik.

   * Soldering kanggo konektor pranala data DLC.

   * Tin-Lead bonding Antennas.

   * Timer Kabel Coaxial solder.

   * Ngganti bagian cilik.

   * Brazing saka pribadi.

   * Nggeser gagang cilik.

   * Nggawé poros cilik.

=