Electric Listrik Ketahanan Kanthi Induksi

Description

Electric Melting Furnace with Induction

specifications

1. Yen panci lebur induksi
2. kualitas tungku induksi
3. dhuwur efisiensi tungku listrik
4. nyawiji macem-macem logam
5. hemat energi

Kaping Nilai KG 10-50 100 150 250 350 500 750 1000 1500
daya dirating KW 50 100 100 130 180 250 450 600 1000
voltase input V 380 380 380 380 380 380 380 380-2 380-2
Kapasitas transformator KVA 60 120 120 150 200 315 500 800 1500
Tegangan metu V 750 750 750 750 750 750 1500 2500 2500
Frekuensi output KHZ 2.5 1 1 1 1 1 1 0.8 0.8
Wektu leleh min 20-60 20-60 30-70 30-70 30-70 30-70 40-80 50-90 50-90
Konsumsi daya (baja) Kw.h / T 900 850 850 800 750 700 650 620 600
Konsumsi daya (wesi besi) Kw.h / T 850 800 800 750 700 650 630 610 580
Konsumsi daya (tembaga) Kw.h / T 500 500 500 490 480 480 400 390 380
Konsumsi daya (aluminium) Kw.h / T 780 750 750 710 670 620 600 570 540
cooling Water T / h 3 5 5 7 8 10 15 18 25

1. Generasi anyar efek hemat energi saka tungku induksi IF duwe pengaruh cilik saka kekuwatan, leleh efisiensi dhuwur, keseragaman suhu, ilang oksidasi cilik, gampang dikontrol, efek isolasi termal iku apik lan sapanunggalane. Yen sistem kontrol tungku induksi nggunakake teori konversi daya AC-DC sing dikontrol silikon, kontrol non-relay digital, kanthi reliabilitas sing dhuwur lan frekuensi operasi anti-jamming frekuensi tinggi kanthi pelacakan otomatis, proses kerja tanpa intervensi manungsa, kanthi otomatis cocog karo beban lan kekuwatan Kanthi arus listrik, voltase, fase kekurangan, kemampuan proteksi tekanan banyu ora cukup sing ngidini kegagalan piranti nalika operasi ora bakal ngrusak komponen, nyuda panggunaan biaya peralatan lan perawatan. Kanthi panas sing nyusup, leleh, nyenyet, perawatan panas, sinter, kayata ndhukung panggunaan kristal tunggal. Bisa nambah sistem umpan balik suhu, komposisi sistem penyesuaian otomatis loop tertutup: nambah suhu pamisahan sing dipasang ing mesin, kanggo entuk mung ngirim suhu penempaan stasiun workpiece sing mumpuni. Tambahan antarmuka khusus, nampa PLC utawa "antarmuka mesin-mesin", kontrol mesin industri lan sistem pemanas kanggo entuk kontrol cerdas, ditambah karo instrumen kontrol suhu cerdas kanggo kontrol suhu presisi implementasi peleburan.

2. tungku leleh induksi dumadi saka:
Kothak listrik, kabinet kapasitor, awak pawon (aluminium utawa baja), mesin (hidrolik) Pour instalasi pemanas, distributor banyu, jamur kincir (grafit, kincir besi, kabel dingin), konektor Tembaga

3. ndhukung peralatan pilihan:
Menyang baris transformer, papan adol tegangan dhuwur, sistem pendingin banyu, ngganti saklar tungku, alat bantu kebocoran tungku, lining piranti lentur

 

=