Tungku Listrik Induksi Listrik

Description

Tungki Listrik Induksi Listrik dengan Alat Listrik Listrik

Karakteristik utama:

  • Luwih apik penetrasi Pemanasan lan malah suhu ing lebet logam leleh.
  • Kekuwatan lapangan MF bisa nyengkuyung kolam leleh kanggo entuk kualitas leleh sing luwih apik.
  • Lebur jumlahe maksimum kanthi mesin rekomendasi miturut tabel ing ndhuwur wektu leleh 30-50 menit, leleh pertama nalika tungku adhem, lan butuh wektu udakara 20-30 menit kanggo leleh mengko nalika tungku wis panas.
  • Cocog kanggo leleh baja, kobongan, perunggu, emas, perak lan aluminium, sternum, magnesium, stainless steel.

 

model DW-MF-15 DW-MF-25 DW-MF-35 DW-MF-45 DW-MF-70 DW-MF-90 DW-MF-110 DW-MF-160
Input daya max 15KW 25KW 35KW 45KW 70KW 90KW 110KW 160KW
voltase input 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V
Masuki daya kekuwatan 3phases,380V±10%,50/60HZ
Frekuensi osilasi 1KHZ-20KHZ, miturut aplikasi, normal babagan4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
Daur ulang tugas 100% 24hours karya
bobot 50KG 50KG 65KG 70KG 80KG 94KG 114KG 145KG
Cubage (cm) 27 (W) x47 (H) x56 (L) cm 35x65x65cm 40x88x76cm

 

Kemampuan leleh maksimum:

model Baja lan Stainless Steel Emas, Perak aluminium
DW-MF-15 Melting Furnace 5KG utawa 10KG 3KG
DW-MF-25 Melting Furnace 4KG utawa 8KG 10KG utawa 20KG 6KG
DW-MF-35 Melting Furnace 10KG utawa 14KG 20KG utawa 30KG 12KG
DW-MF-45 Melting Furnace 18KG utawa 22KG 40KG utawa 50KG 21KG
DW-MF-70 Melting Furnace 28KG 60KG utawa 80KG 30KG
DW-MF-90 Melting Furnace 50KG 80KG utawa 100KG 40KG
DW-MF-110 Melting Furnace 75KG 100KG utawa 150KG 50KG
DW-MF-160 Melting Furnace 100KG 150KG utawa 250KG 75KG

 

specifications:

Bagian utama sistem tungku lebak:

  • MF Induction Heating Generator.
  • Tilting Melting Furnace.
  • Kapasitor Kompensasi
=